вівторок, 30 квітня 2013 р.

"Галицький Великдень" - 2013 (м.Тернопіль, ресторан "Галич")


На днях відвідали з чоловіком одне цікаве мироприємство, на якому йщла мова про традиції Великодня ))) 
Прибувши на місце, оглянувши аудиторію слухачів спочатку стало якось не по собі, але коли виступили кілька чоловік, то ситуація помаленько змінилася на більш дружню ))) 
Власне чого ж ми туди поїхали?? У мене був виступ про декор Великодніх кошичків, а Ромчик  розказував про роль свічок у цей день !


 Мені було цікаво послухати інших гостей, які співали, розказували про Великодні традиції, про писанки, вчили їх писати,  ліпити з полімерної глини, частували пасочками і навіть розказували про екологічно-чисте прибирання )))



А це саме фото з мого виступу ))) Переживала, як мала дитина)) і не знала,що робити зі своєю панікою О_О ... коли хто знає метод заспокоєння- діліться))

 А це  Ромчиковий виступ)) Він більше зацікавив слухачів))) Кожен хотів потримати красоту в руках )))
 




Так і сталося))) Круг успішно був пройдений, свічечка повернулася на своє місце і через деякий час, після усіх виступів, ми порозходилися.



Щиро вдячна за такі теплі посиденьки організаторам : ресторану "Галич", салону квітів "Фантазія", весільному порталу "Пара молода" та усім цікавим та творчим, тим, хто був присутній на зустрічі, людям )))

3 коментарі: